Saturday, January 26, 2008

Not Quite...

Jessica Fleetwood: Vattenkanna

Ulrika Aneer: Figurer

Cordula B. Morich: Cordulas keramikverk

Jessica Fleetwood: Vattenkanna
Ulrika Aneer: Figurer
Cordula B. Morich: Cordulas keramikverk


Not Quite

Not Quite är ett gränsöverskridande forum och nätverk för professionella konstnärer, konsthantverkare och formgivare. På Fengersfors Bruk i Åmåls kommun har Not Quite skapat verkstäder, ateljéer, fotolabb, galleri och konsthall. Bruket har inte bara blivit en plats där historia och framtid möts utan även en unik mötesplats för konst och näringsliv.

Not Quite står för samtida konst, konsthantverk och formgivning på hög nivå. Ambitionen är att skapa ett nytt spännande och attraktivt kulturcentrum som inte bara ger avtryck i Norden utan i hela Europa.
Konstnärer/konsthantverkare

Not Quite riktar sig till yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare men fungerar även som en plattform för nyutexaminerade elever från i första hand konst- och designskolor.
Jag har aldrig varit till Not Quite och kollat, men har känt till det några år och blir ständigt positivt överraskad över allt braigt som visas där i fina lokaler (enligt hemsidan, som är grymt bra och informativ på ett verkligt bra sätt... Lätt att ta sig runt...)
Tycker sedan jag kom i kontakt med Not Quiet att inställningen är bra, att vara en plattform för nyutexaminerade elever från i första hand konst- och designskolor är en verkligt god idé, för när man kommer ut i "verkligheten" så måste det finnas möjligheter att få lov, tillfälle att visa upp sina alster, ett ställe att komma igång på...
Så; keep up the good work! Och tack för verkligt fin hemsida!
Och en dag ska jag verkligen ta mig ditt och kolla!

No comments: